Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

Mechanix element téli kesztyű
MECHANIX ELEMENT TÉLI KESZTYŰ
14 500 Ft

MECHANIX ELEMENT TÉLI KESZTYŰ

 Az Element egy kiválóan kialakított, könnyű, fleece-bélelt precíziós kötelezettségű kesztyű, amely kifejezetten a hideg időjárás kihívásaira lett tervezve.

 A fagyos hőmérsékletek befolyásolhatják a kézszorítási erőt, mivel a test a hőszabályozásra koncentrál, de az Elementtel nem kell kompromisszumot kötnie a teljesítmény és a védelem között.

 Katonai és rendőri felhasználásra tervezve, a kesztyű SoftShell™ szélálló rugalmas szövete kizárja a hideg szelet, és a fleece bélés melegen tartja a kezeket anélkül, hogy gátolná az ujjak mozgékonyságát.

 A háromdimenziós mintázat természetesen illeszkedik a kéz kanyarulataihoz, az alacsony profilú zárása biztonságosan illeszkedik a csuklójához, és a fleece bélésű szintetikus bőr tenyér érintőképernyős technológiával van átitatva.

 Az Elementtel kézben tarthatja a digitális eszközeit anélkül, hogy levenné a kesztyűt. Az intelligens kialakításnak, a nylon hordozóhurkoknak és a gépben mosható kivitelezésnek köszönhetően az Element nemcsak melegen tartja kezeit, hanem a mindennapi használatra is megfelel.

Állapot
ÚJ
Szín
fekete
Márka
Mechanix
14 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 290 Ft
Military shop cimkék

lángálló tatikai kesztyű

 

 

Adatok
Hasonló termékek