Új jelszó kérése

PayPal

  A PayPal egy online pénzküldési rendszer. Fogadhatunk és küldhetünk a segítségével pénzt akár bankkártya vagy bankszámla nélkül is. Kis összegű tranzakciók esetében ideális és biztonságos megoldás.

Mi is a PayPal?


  A PayPal egy Internetes bank, amely 1998 kezdte meg működését. Egészen 2000-ig a  vállalat csak Amerikában működött, majd kiterjeszkedett Európába, és ettől kezdve az   Egyesült Királyságban engedélyezett és bejegyzett, elektronikus pénz kibocsátására szakosodott hitelintézetként működik. 2007.-től Luxemburgban banki engedélyt kapott, és azóta teljes körű banki szolgáltatásokat nyújt.

Miért jó a PayPal?


  Magyarországon is sok helyen elfogadják. Itt nem fogsz számlaszámot kapni. Érdemes létrehozni egy PayPal számlát, mivel ezen keresztül rendkívül gyorsan és kedvező költségekkel tudunk pénzt utalni a világ minden pontjára.
A PayPal egyik előnye, hogy vásárláskor nem kell megadnunk a hitelkártyánk adatait.
Az összeg gyorsan (elvileg azonnal) megérkezik a partnerhez. A rendszernek több mint 100 millió felhasználója van.

  PayPal használatához nem kell mást tennünk, mint beregisztrálnunk a szolgáltatás oldalán. Meg kell adnunk pár adatunkat, melyek közül itt az e-mail címünk lesz a legfontosabb, mert a rendszeren belül ez a fő azonosítónk, maga a PayPal számla az e-mail címhez van kötve. Ha ezzel megvagyunk akkor már tudunk is pénz fogadni.
Ha szeretnénk róla költeni akkor vagy bankszámláról vagy bankkártyáról tudunk rá tölteni, illetve ha valaki más küld rá nekünk a PayPal számlájáról akkor azt az összeget is használhatjuk.
  A rendszer forgalmi kimutatásokat ad választató devizában, illetve a meglévő összeget bármikor bármilyen valutára válthatjuk.
Ha a PayPal számlán felgyülemlett pénzhez hozzá akarunk férni akkor azt egyszerűen ráutalhatjuk a bankszámlánkra.

 

  

 A PayPal magyar nyelvű oldala.

 

  https://www.paypal-europe.com/magyar/

 

 A regisztráció után a panel angol nyelvű ezért aki nem biztos a nyelvtudásában az figyelmesen olvassa végig az alábbi linkeket amik segítenek a PayPal használatában de ezeken az oldalakon kívül számos fórum foglalkozik a témával ahol szinte minden kérdés felmerült már.

 

 

 Segítség a PayPal regisztrációhoz:


  http://moneybookersmagyarul.info/paypal/paypal.html

  http://sqiphungary.glap.hu/Magyar/PayPal_szamlanyitas

  http://penzweb2010.uw.hu/paypal.html

 

   videóval:

  http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/

 

 

Webáruház készítés