Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

SPITFIRE VADÁSZRELÜLŐGÉP KULCSTARTÓ
SPITFIRE VADÁSZRELÜLŐGÉP KULCSTARTÓ
1 600 Ft

SPITFIRE VADÁSZRELÜLŐGÉP KULCSTARTÓ

 A Supermarine Spitfire egy ikonikus brit vadászrepülőgép, amely a második világháborúban szolgált. A Spitfire-t a Supermarine Aircraft vállalat tervezte és gyártotta az 1930-as években, és a Royal Air Force (RAF), vagyis a Brit Királyi Légierő széles körben használta.

A Spitfire egy egyszemélyes repülőgép volt. A repülőgép jellegzetes megjelenése, a szárnyak elegáns kialakítása és az áramvonalas testformája azonnal felismerhetővé tette a Spitfire-t. Az eredeti tervek szerint a repülőgépet légifölény biztosítására és légicsatákban való részvételre tervezték.

A Spitfire rendelkezett kiváló manőverezőképességgel és jó sebességgel, amely lehetővé tette számára, hogy hatékonyan küzdjön a német légierő, különösen a Messerschmitt Bf 109-es vadászgépekkel szemben. A repülőgép kiválóan reagált a pilóta vezérlésére és lehetővé tette a precíziós manőverek végrehajtását.

A Spitfire-t többféle változatban gyártották, amelyek között voltak különböző hajtóművek, fegyverzetek és módosítások. A repülőgép folyamatosan fejlődött a háború alatt, és az új verziók bevezetésével növelték a sebességet, a hatótávolságot és a fegyverzettel való hatékonyságot.

Az ikonikus Spitfire repülőgép legendássá vált a második világháború során. A repülőgép kiváló manőverezőképessége, hatékonysága és a pilóták közötti bizalom növelte a Spitfire népszerűségét. Az elegáns megjelenés és a repülőgép szerepe a légicsatákban teszi a Spitfire-t az egyik legismertebb és legtöbb tisztelettel kezelt vadászrepülőgéppé a történelemben.

Állapot
Új
Anyaga
PVC
Szín
zöld
1 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
VGS01519
Hasonló termékek