Kedves Vásárlók!

Szabadság miatt 2024.07.15-tól 2024.07.28-ig zárva vagyunk.
A rendeléseket csak Július 29-től tudjuk kiküldeni.

FEKETE OLDALTÁSKA
FEKETE OLDALTÁSKA
13 790 Ft

FEKETE OLDALTÁSKA

 Az oldaltáska kiváló minőségű, zöld színű vászonkötésű poliészter szövetből készült, melyet elegáns fekete műbőr részekkel kombináltunk.

 A táska könnyedén nyitható és zárható egy kézzel, a fedőlapján elhelyezett műanyag csat segítségével. A táska legnagyobb méretei 32x28x7 cm, így körülbelül 6 literes tárolókapacitással rendelkezik.

 A fedőlap belső oldalán egy praktikus irattartó zseb található, melyet cipzárral lehet bezárni. A táska főrekesze is cipzárral zárható, és két részre tagolódik. Az elülső rész egy szabadon pakolható rekeszt tartalmaz, mellette pedig 3 kisebb zseb található.

A főrekesz hátsó része tépőzárral választottuk el. Ez a rész bélelt, így alkalmas táblagépek, könyvek vagy iratok tárolására is.

A táska külső oldalán 2 fényvisszaverő csík található, amelyek a nagyobb láthatóságot és biztonságot szolgálják. A vállpánt könnyedén állítható és teherelosztó párnával középen, így optimális kényelmet biztosít. A vállpánt leválasztható, lehetővé téve a táska felső fogantyújának használatát a hordozás során.

Állapot
Új
Anyaga
100% poliészter
Szín
fekete
Márka
Herne
13 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 276 Ft
Adatok
Cikkszám:
TAS02204
Hasonló termékek