Kedves Vásárlók!

Szabadság miatt 2024.06.24-tól 2024.06.30-ig zárva vagyunk.
A rendeléseket csak Július 1-től tudjuk kiküldeni.

fekete taktikai Mil-Tec hátizsák - tereptarka.hu - armyshop - hátizsákok
FEKETE MOLLE HÁTIZSÁK 25 L
29 900 Ft

FEKETE MOLLE HÁTIZSÁK 25 L

Állapot
Új
Anyaga
100% poliészter
Márka
Gurkha Tactical
29 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 598 Ft
Military shop cimkék

A Molle rendszer (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) egy speciális katonai felszerelés-tartó rendszer, amely lehetővé teszi különböző zsebek, táskák és egyéb kiegészítők gyors és biztonságos rögzítését a fő hordozó felülethez.

 A Molle rendszer alapját horizontális és vertikális pántok, ún. hurok formájában varrott pántok alkotják, amelyek keresztirányban vannak elrendezve a hordozó felületen (pl. hátizsákok, mellények). Ezekbe a hurokba a kiegészítőket különféle módszerekkel, de leggyakrabban speciális szíjakkal vagy karabinerekkel lehet beakasztani és rögzíteni.

 A rendszer előnye, hogy rendkívül sokoldalú és moduláris: a felhasználó az adott feladatnak megfelelően szabhatja testre a felszerelését, gyorsan cserélheti vagy átszervezheti azt anélkül, hogy az egész hátizsákot vagy mellényt át kellene rendeznie.

 Ez a rendszer különösen népszerű a hadseregben és a különféle biztonsági erőknél világszerte, de a túrázók és a kempingezők körében is egyre népszerűbb, mivel lehetővé teszi a felszerelés testreszabását a konkrét igényeknek megfelelően.

Adatok
Felhasználás:
Mindennapos felhasználásra
Cikkszám:
TAS01502
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek