Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

POLICE MHF ÖV
POLICE MHF ÖV
10 490 Ft

POLICE MHF ÖV

  Az összes része leválasztható és állítható, így személyre szabható a viselője igényei szerint. Az öv magassága könnyen állítható tépőzáras rögzítővel, és megbízható kattintós zárral rendelkezik.


 A rendszer tartalmaz egy pisztolytokot, amely alkalmas kisebb és közepes méretű pisztolyok tárolására. A tok tépőzáras és további lőszertároló zsebbel rendelkezik. Emellett van benne rádió tartó, amely rugalmas és tépőzárral állítható. Egy kisebb zseb is található rajta (kb. 7 x 5 x 2 cm méretben), valamint egy nyitott zseb (kb. 14 x 2,5 x 2,5 cm méretben).

 Az övrendszer része még egy gázriasztó spray tartó, melyet nyomógombbal lehet nyitni, és kerek belső térrel rendelkezik (kb. 12 x 4,5 x 4,4 cm méretben). Van benne továbbá egy gumibot vagy zseblámpa tartó tépőzárral, valamint egy zseb nyomógombbal, kerek belső térrel (kb. 7,5 x 5 x 4 cm méretben). Két darab lőszertároló zseb is található rajta, amelyek tépőzárral és nyomógombbal zárhatók. Kézifegyver bilincset is tartalmaz, amely tépőzárral és nyomógombbal rögzíthető.

Anyaga
100% nylon 1000D PP bevonattal
Méret
120 cm
Szín
fekete
Márka
MFH
10 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 210 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
22773A
Hasonló termékek