Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

VÍZÁLLÓ PATKÓTÁSKA
VÍZÁLLÓ PATKÓTÁSKA
13 490 Ft

VÍZÁLLÓ PATKÓTÁSKA

Klasszikus Patkótáska hagyományait követi, ugyanakkor egy kicsit nagyobb méretben készült.

 Terepmintás neoprén poliészter szövet, mely tartós és ellenálló. A legnagyobb szélessége 32 cm, a legnagyobb magassága pedig 28 cm.
A táska fedlapjának felhajtása után három részre oszlik. A fedlap magában egy cipzárral zárható irattartó rekeszt tartalmaz. A táska testének külső részén egy kis zseb található, amelyben az apró tárgyak mellett akár 6 db golyós lőszer is tárolható a felvarrt gumiszalag segítségével.

 A zseb felett található területen pedig további 8 db sörétes lőszer tárolására alkalmas tokot alakítottunk ki. A táska testének legnagyobb rekesze, amely körülbelül 6 literes térfogattal rendelkezik, alkalmas kesztyűk, sapkák, élelmiszerek, italok vagy akár kisebb felsőruházati darabok tárolására.
 A vállpánt szabadon állítható, és karabinerek segítségével könnyedén le- és felszerelhető. Emellett a táska tetején egy praktikus fül található, amely segítségével a táska a vállpánt nélkül is hordozható.

Szín
Terepmintás
Anyaga
100% poliészter
Szín
zöld
Méret
32 * 28 cm
Márka
Herne
13 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 270 Ft
Adatok
Cikkszám:
TAS02207
Hasonló termékek