Új jelszó kérése
Kategóriák
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek

> > Army shop

Főkategória >> > Army shop

Army shop, military shop – minden, ami katonai, nem csak katonáknak!

Katonai ruházat airsoftozni, horgászni és kirándulni!

 


39 termék
Katonai nadrágok
3 új
26 termék
 Katonai hátizsákok
4 termék
Taktikai mellények
14 termék
 Katonai zubbony
11 termék
Katonai derékszíjak
17 termék
Taktikai kesztyű
13 termék
Katonai bakancsok
7 új
82 termék
Katonai felszerelések
20 termék
Katonai kabátok
26 termék
Katonai fejfedők
1 termék
Gázálarc
19 termék
Rip-stop ruházat


 

A katonák számára fontos, hogy olyan öltözéket viseljenek, amellyel a lehető legjobban bele lehet olvadni a környezetbe, strapabíró, tartós, ellenáll az időjárás viszontagságainak, és nem utolsó sorban kényelmes is.

 

Ebben a széles kínálattal rendelkező army shopban most Ön is nagyon jó árakon juthat hozzá különféle, jó minőségű katonai terepmintás ruházati cikkekhez és azok kiegészítőihez.

 

Az army shop több típusú taktikai könyökvédőt és térdvédőt kínál, amely megfelelő védelmet nyújt a kar és a láb sérülékenyebb részei számára. Itt a military shopban ezeken kívül vásárolhat terepmintás pamut pólót, atlétát, melyek több méretben rendelhetők meg. Fényképek minden
esetben vannak hozzájuk mellékelve. Rendelhet álcasapkát is, melyben szinte teljesen felismerhetetlen lehet mások számára.

 

A military öltözékek között katonai gyakorlóruhát, esővédő köpenyt, sőt még bocskai kimenő katonai sapkát is tud vásárolni az army shopban. A különféle típusú, military stílusú nadrágok sem maradnak ki a termékek kínálatából. Nálunk az army shopban megvásárolhatja azokat a katonai ruházati cikkeket, melyeket a hadsereg még a mai napig is használ. Talál a kínálatban teljesen eredeti termékeket is, melyeket ténylegesen katonák is használnak, illetve másolatok is megrendelhetők.

 

Katonai táskákkatonai övekkatonai taktikai mellények, taktikai kesztyű, katonai kabát, katonai nadrág, katonai bakancs, katonai hátizsák, katonai felszerelés bőséges kínálata!

  

 

 

Army shop, vadászbolt, túrabolt

  

Webáruház készítés