Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

SPETSNAZ BEAR PVC FELVARRÓ
SPETSNAZ BEAR PVC FELVARRÓ
1 190 Ft

SPETSNAZ BEAR PVC FELVARRÓ

Tépőzáras PVC felvarró.

  A "Spetsnaz" a Szovjetunió és most az Orosz Föderáció különleges erőinek általános neve. A "Spetsnaz" szó rövidítése az orosz "Voyska spetsialnogo naznacheniya" kifejezésnek, ami "különleges rendeltetésű erők" jelentéssel bír.

 A Spetsnaz egységeket különféle feladatokra használják, beleértve a különleges műveleteket, a hírszerzést, a páncélozott harcokat és a terrorelhárítást. Számos Spetsnaz egység létezik az orosz katonai és biztonsági erőkben, köztük a GRU Spetsnaz (katonai hírszerzés), a FSB Spetsnaz (belső biztonság) és a VDV Spetsnaz (légi deszantos erők).

 A Spetsnaz egységek híresek kivételes fizikai állóképességükről és harci készségeikről. Az edzésük rendkívül szigorú és kimerítő, ami azt jelenti, hogy csak a legkeményebb és legképzettebb katonák maradnak meg. Egyes Spetsnaz egységek olyan speciális technikákat használnak, mint például a "Systema", egy orosz harcművészet, amely a test természetes reflexeire és mozgásaira összpontosít.

Állapot
ÚJ
Anyaga
pvc
1 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft
Adatok
Cikkszám:
BIZ02165
Hasonló termékek