Kedves Vásárlók!

Szabadság miatt 2024.07.15-tól 2024.07.28-ig zárva vagyunk.
A rendeléseket csak Július 29-től tudjuk kiküldeni.

MECHANIX COLDWORK™ M-PACT® TÉLI KESZTYŰ
MECHANIX COLDWORK™ M-PACT® TÉLI KESZTYŰ
16 900 Ft

MECHANIX COLDWORK™ M-PACT® TÉLI KESZTYŰ

  A ColdWork M-Pact kesztyűk olyan tervezésűek, hogy megbízható és kényelmes védelmet nyújtsanak hideg és kemény körülmények között. Különböző fontos tulajdonságokkal felszerelve, hogy biztosítsák a funkcionalitást és a tartósságot:

 • Thermoplastic Rubber (TPR) Záródás: A kesztyűk biztos rögzítést nyújtanak a csuklón körbefutó Thermoplastic Rubber záródással, ami megakadályozza, hogy a kesztyűk lecsússzanak használat közben.
 • Thermoplastic Rubber (TPR) Ütésálló védelem: A kesztyűk hátsó részén egy anatómiai Thermoplastic Rubber exoskeleton található. Ez az exoskeleton megfelel az ANSI 138-as szint 2 ütésállósági szabványnak, így kiváló védelmet nyújt az ütések és lehetséges kéz sérülések ellen.

 • Vízálló SoftShell kézfej: A kesztyűk hátoldala vízálló SoftShell anyaggal készül. Ez segít megakadályozni, hogy a víz átjusson a kesztyűkön, ezáltal alkalmasvá teszi őket nedves vagy párás körülmények között történő használatra.

 • Laminált szélvédő réteg: A kesztyűk rendelkeznek egy laminált szélvédő réteggel, ami kritikus szintű szélállóságot biztosít. Ez a tulajdonság segít megvédeni a kezeket a hideg szelektől, így extra kényelmet nyújt hideg környezetben.

 • 40g 3M™ Thinsulate™ szigetelés: A test hőmérsékletének szabályozása és a kéz melegen tartása érdekében a kesztyűk 40g 3M™ Thinsulate™ szigetelést tartalmaznak. A Thinsulate™ anyag jó hőszigetelő képessége miatt hatékony védelmet nyújt a hideg ellen.

 • Robosztus Armortex® hüvelykujj erősítés: A kesztyűk hüvelykujj részén Armortex® anyagból készült erősítést találunk. Ez a megerősítés növeli a hüvelykujj területének tartósságát és ellenálló képességét a magas kopásnak kitett területeken.

 • Érintőképernyős kompatibilis szintetikus bőr: A kesztyűk tenyér oldalát szintetikus bőrből készítették, ami érintőképernyővel kompatibilis. Ez lehetővé teszi, hogy okostelefonját vagy más érintőképernyős eszközöket kesztyű nélkül is használhasson.

 • Dupla rétegű belső ujjvégek megerősítése: Az ujjak területén két rétegű belső megerősítés található. Ez a plusz tartósság javítja a kesztyűk hosszú élettartamát, különösen azokon a területeken, amelyekre nagyobb nyomás nehezedik.

 • Armortex® tenyér megerősítés: A kesztyűk tenyér részén Armortex® anyagból készült megerősítés található, ami extra tartósságot és védelmet biztosít a kesztyűk leginkább igénybe vett részén.

 • D3O® tenyér párnázat: A kesztyűk D3O® tenyér párnázattal vannak felszerelve, egy speciális anyaggal, amely képes felszívni és elnyelni a magas ütésenergiát. Ez a párnázat növeli a kényelmet és a védelmet a használat során.

 • Eltávolítható rugalmas csipesz: A kényelem és az egyszerű tárolás érdekében a kesztyűkhöz tartozik egy eltávolítható rugalmas csipesz. Ezzel a csipeszel könnyedén rendben tarthatja a kesztyűket és könnyen hozzáférhetővé teheti őket, amikor éppen nem használja őket.

Állapot
ÚJ
Szín
fekete
Márka
Mechanix
16 900 Ft
Bonus point : 338 Ft
Details

lángálló tatikai kesztyű

 

 

Info
Felhasználás:
Építészet, Ács és Faipar, Vontatás és Szállítás, Bányászat, Általános
Article No.:
SAP02974
Similar products