Kedves Vásárlók!

Szabadság miatt 2024.06.24-tól 2024.06.30-ig zárva vagyunk.
A rendeléseket csak Július 1-től tudjuk kiküldeni.

MECHANIX COLDWORK™ WINDSHELL KESZTYŰ
MECHANIX COLDWORK™ WINDSHELL KESZTYŰ
16 900 Ft

MECHANIX COLDWORK™ WINDSHELL KESZTYŰ

 A ColdWork Wind Shell kesztyűk az időjárás viszontagságai ellen nyújtanak védelmet. A kesztyűk kialakításában számos jellemzőt alkalmaztak a biztonságos illeszkedés, a meleg megtartása és a kényelem érdekében:

  • Hosszabb passzé tépőzárral: Ez biztosítja a kesztyűk stabil illeszkedését a csuklónál, így nem csúsznak le és nem engednek be hideget.

  • Nehéz súlyú poláranyagból készült, vízálló softshell kézfej védelemmel: A kesztyűk nehéz súlyú poláranyagból készültek, és a kézfejet vízálló softshell anyaggal védik. Ez megakadályozza a hideg levegő behatolását és védelmet nyújt a nedvesség ellen.

  • 40g PrimaLoft® Gold teljesítmény kézfej szigetelés: A kesztyűk kézfeje 40g PrimaLoft® Gold szigetelést tartalmaz, amely kiváló hőszigetelést biztosít minimális tömeg mellett.

  • Robosztus Armortex® hüvelykujj és ujjhegy erősítés: A kesztyűk hüvelykujj és ujjhegy területén Armortex® anyagból készült erősítés található, ami növeli a tartósságot és a védelmet ezeken a kritikus területeken.

  • Vízálló Armortex® tenyér megerősítés és tapadás helyreállítás: A kesztyűk tenyér részén Armortex® anyagból készült vízálló megerősítés található, ami megakadályozza a víz bejutását, és visszaállítja a tapadást.

  • 60g PrimaLoft® Gold teljesítmény tenyér szigetelés: A kesztyűk tenyerén 60g PrimaLoft® Gold szigetelést alkalmaztak, ami további meleget és hőszigetelést nyújt.

  • Érintőképernyős kompatibilis mutatóujj: Az egyik ujjnál érintőképernyős kompatibilis anyagot használtak, így hideg körülmények között is könnyen használhatók okostelefonok és más érintőképernyős eszközök.

  • Eltávolítható rugalmas csipesz: A kesztyűkhöz tartozik egy eltávolítható rugalmas csipesz, ami segít rendben tartani és könnyen tárolhatóvá teszi a kesztyűket, amikor nem használja őket.

  Összességében a ColdWork Wind Shell kesztyűk kényelmes mikro polár béléssel és PrimaLoft® Gold szigeteléssel rendelkeznek. A kombinált 40g és 60g szigetelés csökkenti a térfogatot, miközben melegen tartja a kezeket. Az internálisan ragasztott szélvédő réteg megakadályozza a hideg levegő behatolását erős széllökések esetén. Ezek a kesztyűk kiváló választás hideg és szeles környezetekben végzett munkákhoz, amikor a kényelem és a védelem kiemelt fontosságú.

Állapot
ÚJ
Szín
fekete
Márka
Mechanix
16 900 Ft
Bonus point : 338 Ft
Details

lángálló tatikai kesztyű

 

 

Info
Similar products