Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

COYOTE MOLLE HÁTIZSÁK 25 L
COYOTE MOLLE HÁTIZSÁK 25 L
29 900 Ft 
19 990 Ft

COYOTE MOLLE HÁTIZSÁK 25 L

Állapot
Új
Anyaga
100% poliészter
Magasság
48 cm
Szélesség
31 cm
Mélység
18 cm
Márka
Gurkha Tactical
33
Begin: 09/10/2023   While stocks last!
Saving 9 910 Ft
19 990 Ft
29 900 Ft 
Bonus point : 200 Ft
Details

A Molle rendszer (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) egy speciális katonai felszerelés-tartó rendszer, amely lehetővé teszi különböző zsebek, táskák és egyéb kiegészítők gyors és biztonságos rögzítését a fő hordozó felülethez.

 A Molle rendszer alapját horizontális és vertikális pántok, ún. hurok formájában varrott pántok alkotják, amelyek keresztirányban vannak elrendezve a hordozó felületen (pl. hátizsákok, mellények). Ezekbe a hurokba a kiegészítőket különféle módszerekkel, de leggyakrabban speciális szíjakkal vagy karabinerekkel lehet beakasztani és rögzíteni.

 A rendszer előnye, hogy rendkívül sokoldalú és moduláris: a felhasználó az adott feladatnak megfelelően szabhatja testre a felszerelését, gyorsan cserélheti vagy átszervezheti azt anélkül, hogy az egész hátizsákot vagy mellényt át kellene rendeznie.

 Ez a rendszer különösen népszerű a hadseregben és a különféle biztonsági erőknél világszerte, de a túrázók és a kempingezők körében is egyre népszerűbb, mivel lehetővé teszi a felszerelés testreszabását a konkrét igényeknek megfelelően.

Info
Térfogat:
25 L
Felhasználás:
Mindennapokra, rövidebb kirándulásokra,
Article No.:
TAS01503
Weight:
1 kg/pcs
Similar products