Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

MORAKNIV COMPANION KÉS MG
MORAKNIV COMPANION KÉS MG
5 990 Ft

MORAKNIV COMPANION KÉS MG

 Ez a sokoldalú kés az ideális társ, amikor megbízható eszközre van szükség eltérő helyzetekben. A kés kiválóan alkalmazkodik különféle feladatokhoz, legyen szó vadászatról, túrázásról, kempingezésről vagy akár mindennapi használatról.

 Az ergonomikus polimer markolat rendkívül kényelmes és könnyű fogást biztosít. A puha tapintású markolat biztosítja, hogy a kéz megtartsa a jó tapadást, még nedves vagy hideg körülmények között is. Az ujjvédő pedig további biztonságot nyújt, megelőzve az esetleges vágásokat és baleseteket.

 A kés penge vastagsága 2,0 mm, és prémium minőségű szénacélból készült. Ez a pengemateriál erőt, tartósságot és kiváló vágóteljesítményt biztosít. A penge pontos és éles vágásokat garantál, legyen szó húsról, zöldségről vagy bármilyen más anyagról. A kés megbízható stabilitást nyújt minden vágás során, így ideális választás a mindennapi konyhai munkálatokhoz vagy akár a szabadban való tevékenységekhez.

Állapot
Új
Szín
zöld
Teljes hossz
21,9 cm
Penge anyaga
rozsdamentes acél
Penge hossz
10,4 cm
Penge vastagság
2,5 mm
Markolat anyaga
TPE
Márka
Morakvin
5 990 Ft
Bonus point : 120 Ft
Info
Article No.:
VGS00281
Weight:
117 g/db
Similar products