Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

BF-109 MESSERSCHMITT VADÁSZGÉP KULCSTARTÓ
BF-109 MESSERSCHMITT VADÁSZGÉP KULCSTARTÓ
1 600 Ft

BF-109 MESSERSCHMITT VADÁSZGÉP KULCSTARTÓ

  A Messerschmitt Bf 109 egy német vadászrepülőgép volt, amelyet a Messerschmitt cég tervezett és gyártott a második világháború idején. Ez volt a fő német vadászgép és a Luftwaffe, vagyis a Német Légierő egyik legfontosabb repülőgépe.

 A Bf 109 az 1930-as években fejlesztették ki, és 1937-ben állt szolgálatba. Az eredeti tervek szerint légivadászgépként szolgált, de később kiterjesztették funkcióit és felhasználási területeit. A repülőgép rendkívül manőverezhető volt és nagy sebességre volt képes, ami kiváló légicsatában való teljesítményt biztosított.

A Bf 109-et széles körben felhasználták légifölény biztosítására, vadászrepülőgépként és bombázók elleni védelmi feladatok ellátására. A repülőgép sok különböző változata és verziója létezett, amelyek folyamatosan fejlesztették a repülőgép teljesítményét és harci képességét.

 Azonban a Bf 109-eseknek is voltak korlátaik. A repülőgép tervezése során nem adtak elsődleges hangsúlyt a pilóta védelmére, ezért a pilóták sebezhetők voltak az ellenséges tüzelés során. Emellett a repülőgép hatótávolsága is korlátozott volt, ami későbbi időszakban nehézségeket okozott a hosszú távú missziók végrehajtásában.

 Az összességében a Messerschmitt Bf 109 a második világháború egyik leghíresebb és legfontosabb vadászrepülőgépe volt. Hozzájárult a Luftwaffe légifölényéhez és részt vett számos jelentős légi csatában. A Bf 109-esek harci teljesítménye és jelentősége teszi őket a második világháború ikonikus repülőgépeivé.

Állapot
Új
Anyaga
PVC
Szín
zöld
1 600 Ft
Bonus point : 32 Ft
We recommend the following product(s) as accessories
Info
Article No.:
VGS01518
Similar products