Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

DEATH OR GLORY PVC FELVARRÓ
DEATH OR GLORY PVC FELVARRÓ
1 200 Ft

DEATH OR GLORY PVC FELVARRÓ

 "Death or Glory" (Halál vagy dicsőség) egy olyan kifejezés, amit gyakran használnak katonai vagy harci kontextusban, hogy jelezzék a személyek hajlandóságát arra, hogy a dicsőségért harcoljanak, akár az életükkel is fizetve.

 A "Death or Glory" felvarró sok különböző kontextusban előfordulhat. Egyesek a rock and roll vagy punk zenei kultúrához kapcsolják, ahol a dicsőségért való küzdelem és a szabályok megtörése jellemző. A "Death or Glory" egyben egy dal címe is a brit punk rock banda, The Clash 1979-es "London Calling" albumán.

 A "Death or Glory" felvarrókat gyakran használják, hogy kifejezzék a felhasználó elszántságát és bátorságát, vagy hogy hozzátartoznak egy adott csoporthoz vagy közösséghez, amely a "Death or Glory" eszméjét vallja.

 Ez a kifejezés a katonai történelemben is szerepet játszott. Az Egyesült Királyságban például a 17. Lancers gyalogezred mottója volt, amely az anglo-zulu háborúban és más konfliktusokban vett részt.

 Mielőtt megvásárolna egy ilyen felvarrót, fontos megérteni annak jelentését és történelmi hátterét, mivel ez a szimbólum néha erős érzelmeket válthat ki.

Állapot
ÚJ
Anyaga
pvc
1 200 Ft
Bonuspunkte: 24 Ft
Daten
Artikel-Nr.:
BIZ02177
Ähnliche Artikel