Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

- Ragasztószalagok

7Artikel 17
7Artikel 17

 A Gorilla ragasztószalag egy ismert és megbízható márkájú ragasztószalag, mely széles körben elterjedt az építőiparban, barkácsolásban és otthoni felhasználásban egyaránt. A Gorilla brand alatt többféle termék is elérhető, melyek között vannak kifejezetten erős ragasztószalagok, szuper ragasztók és más speciális ragasztóanyagok.

 A Gorilla ragasztószalagok kiválóan alkalmazkodnak a különböző felületekhez, így ideálisak olyan munkákhoz, ahol erős és tartós kötést igényel az ember. A márkát sokan azzal azonosítják, hogy kivételesen tartós és erős kötést biztosít még a legnehezebb körülmények között is.

 Ezen kívül a Gorilla termékek széles skáláját kínálják a piacnak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő terméket. Legyen szó barkácsolásról, otthoni javításról vagy ipari alkalmazásról, a Gorilla ragasztószalagok és ragasztóanyagok a legtöbb kihíváshoz ideális megoldást kínálnak.

 Kiváló minőségük és megbízhatóságuk miatt a Gorilla termékek sok szakember és barkácsoló első választása. Emellett, mivel a termékpalettájuk folyamatosan bővül, a vállalat továbbra is az innováció és a fejlesztés élén áll, hogy a legjobb ragasztási megoldásokat kínálhassa a fogyasztóknak.