Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

OLDALZSEBES BDU NADRÁG
OLDALZSEBES BDU NADRÁG
15 940 Ft

OLDALZSEBES BDU NADRÁG

  A BDU katonai egyenruha nadrágja sivatagi változatban rip-stop anyagból..A BDU hosszúszárú nadrág 6 zsebbel van ellátva, a kissé sekély mellső zsebek, a farzsebek és az oldalzsebek. A zsebek gombbal és fedőlappal zárhatóak, az oldalzsebek fedőlapja elöl le van varrva általában. Az oldalzsebes terepnadrág övtartója 7 övbújtatóval és két oldalt egy-egy szabályzó zsinórral rendelkezik, a slicc gombbal záródó. A katonai gyakorló ruházat rip stop, szakadásmentes anyagból készült, általában kevertszálas műszálból és pamutból.

 

  A BDU ruházat nadrágból és zubbonyból álló katonai gyakorló egyenruha, angolul Battle Dress Uniform, amit az 1980-as években vezetettek be a amerikai hadseregben. Igaz már leváltotta az ACU (Army Combat Unifom) de azóta is nagyon közkedvelt a rendőri, katonai szervezetekben, túrázók és civilek körében is kényelme és strapabírósága miatt.  

Állapot
Új
Anyaga
65% pamut, 35% poliészter
Szín
bézs
Márka
M-Tramp
15 940 Ft
Bonuspunkte: 319 Ft
Beschreibung

Daten
Artikel-Nr.:
NAD00119
Ähnliche Artikel