Kedves Vásárlók!

Szabadság miatt 2024.07.15-tól 2024.07.28-ig zárva vagyunk.
A rendeléseket csak Július 29-től tudjuk kiküldeni.

UJJATLAN MECHANIX  M-PACT® FINGERLESS KESZTYŰ
UJJATLAN MECHANIX M-PACT® FINGERLESS KESZTYŰ
15 990 Ft

UJJATLAN MECHANIX M-PACT® FINGERLESS KESZTYŰ


 A Durahide™ M-Pact® Framer munkakesztyűt profi asztalosok és építők számára tervezték, és számos speciális jellemzőt tartalmaz, hogy megfeleljen ezeknek a szakmáknak. Az ujjatlan kialakítás növeli a finom motorikus képességeket, lehetővé téve a precízebb mérési és vágási munkát.

 A rugalmas Thermoplastic Rubber (TPR) védi a kéz hátulját az ütésektől, és megfelel az EN 13594 szabványnak, míg a D3O® tenyérbetét elnyeli az ütéseket és vibrációkat, fokozva ezzel a kényelmet.

 Az egész kesztyű olyan, hogy segíti a felhasználókat abban, hogy hatékonyabban, pontosabban és biztonságosabban végezhessék munkájukat, különös tekintettel a fa- és építőipari tevékenységekben. 

  • Thermoplastic Rubber (TPR) alkalmazása a biztos illeszkedésért: A TPR egy olyan anyag, amely rugalmasságával képes alkalmazkodni a kéz alakjához. Ez a szoros illeszkedés növeli a kesztyű kényelmét és használhatóságát.

  • Form-fitting TrekDry® a kéz hűtéséhez: A TrekDry anyag segít a kéz hűtésében, így a kesztyű viselete során a kéz nem lesz túl meleg vagy izzadt, és a viselő kellemesebben érzi magát.

  • TPR ütésvédelem az EN 13594 ütési szabvány szerint: Az EN 13594 egy európai szabvány, amely az ütési védelemre vonatkozik. A kesztyű TPR anyaga ennek a szabványnak megfelelő védelmet nyújt a kéznek.

  • Ujjatlan kialakítás: A hüvelyk-, mutató- és középső ujj szabadsága biztosítja az optimális irányítást és finom motorikus készségeket, amelyek fontosak lehetnek bizonyos tevékenységek során.

  • Durahide™ teljesítménynövelő bőr tenyér: A Durahide bőr rendkívüli kopásállóságot kínál, ami növeli a kesztyű élettartamát és ellenállóságát az intenzív használat során.

  • D3O® tenyérbetét a vibráció és ütés elnyelésére: A D3O speciális anyag, amely képes elnyelni és szétoszlatni az ütéseket és vibrációkat. Ez csökkenti a kézre nehezedő terhelést és fokozza a kényelmet.

  • Gépben mosható bőr: A kesztyű bőr részei gépben moshatók, így a tisztítása egyszerű és kényelmes.

Állapot
ÚJ
Szín
fekete
Márka
Mechanix
15 990 Ft
Bonuspunkte: 320 Ft
Beschreibung

mechanix taktikai kesztyű

Daten
Felhasználás:
Asztalosmunka és Faipar Építőipar
Artikel-Nr.:
SAP02175
Ergänzende Artikel
Ähnliche Artikel