Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

MECHANIX COLDWORK™ ORIGINAL® TÉLI KESZTYŰ
MECHANIX COLDWORK™ ORIGINAL® TÉLI KESZTYŰ
13 750 Ft

MECHANIX COLDWORK™ ORIGINAL® TÉLI KESZTYŰ

 

 A ColdWork Original® kesztyű olyan kialakítású, hogy megbízható védelmet nyújtson hideg környezetben. A kesztyű számos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek a kényelmet, a védelmet és az ügyességet szolgálják:

 

  • Thermoplastic Rubber (TPR) Záródás: A kesztyűben található Thermoplastic Rubber záródás biztosítja a csukló körüli rögzítést, ami megakadályozza a kesztyű lecsúszását és meglazulását használat közben.

  • Nehéz súlyú poláranyagból készült: A kesztyűt nehéz súlyú poláranyagból készítették, ami kiváló hőszigetelést és meleget nyújt hideg környezetben.

  • Vízálló SoftShell kézfej: A kesztyű hátoldalát vízálló SoftShell anyag védi, hogy megakadályozza a hideg levegő bejutását munka közben.

  • 40g 3M™ Thinsulate™ szigetelés: A kesztyű 40g 3M™ Thinsulate™ szigetelést tartalmaz, ami melegen tartja a kezet és hozzájárul a testhőmérséklet szabályozásához hideg környezetben.

  • Robosztus Armortex® hüvelykujj erősítés: A kesztyű hüvelykujj területén Armortex® anyagból készült erősítés található, ami növeli a tartósságot és védelmet a hüvelykujj kritikus területén.

  • Érintőképernyős kompatibilis szintetikus bőr: A kesztyű tenyér oldalán szintetikus bőr található, ami érintőképernyővel kompatibilis. Így a kesztyű viselése mellett is könnyedén használhatja az okostelefonját vagy más érintőképernyős eszközöket.

  • Eltávolítható rugalmas csipesz: A kesztyűhöz tartozik egy eltávolítható rugalmas csipesz, amely segít rendben tartani és könnyen tárolhatóvá teszi a kesztyűket, amikor nem használja őket.

  Összességében a ColdWork Original® kesztyű a hideg körülmények között nyújt kiváló védelmet és meleget. A Thinsulate™ szigetelés és a SoftShell anyag segítségével megakadályozza a hideg és nedves környezet hatásait, míg az érintőképernyős kompatibilitás lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban maradjon okostelefonjával vagy más érintőképernyős eszközökkel. A kesztyű alkalmas különböző hideg időjárási körülmények között végzett munkákhoz, amikor a védelem és a kényelem kiemelt fontosságú.

Állapot
ÚJ
Szín
fekete/szürke
Márka
Mechanix
13 750 Ft
Bonuspunkte: 275 Ft
Beschreibung

lángálló tatikai kesztyű

 

 

Daten
Artikel-Nr.:
SAP02968
Ähnliche Artikel