Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

LÓDEN VADÁSZ HÁTIZSÁK
LÓDEN VADÁSZ HÁTIZSÁK
26 990 Ft

LÓDEN VADÁSZ HÁTIZSÁK

 Klasszikus Patkótáska hagyományait követi, ugyanakkor egy kicsit nagyobb méretben készült.

 Terepmintás neoprén poliészter szövet, mely tartós és ellenálló. A legnagyobb szélessége 32 cm, a legnagyobb magassága pedig 28 cm. A táska fedlapjának felhajtása után három részre oszlik. A fedlap magában egy cipzárral zárható irattartó rekeszt tartalmaz.
 A táska testének külső részén egy kis zseb található, amelyben az apró tárgyak mellett akár 6 db golyós lőszer is tárolható a felvarrt gumiszalag segítségével. A zseb felett található területen pedig további 8 db sörétes lőszer tárolására alkalmas tokot alakítottunk ki. A táska testének legnagyobb rekesze, amely körülbelül 6 literes térfogattal rendelkezik, alkalmas kesztyűk, sapkák, élelmiszerek, italok vagy akár kisebb felsőruházati darabok tárolására.
 A vállpánt szabadon állítható, és karabinerek segítségével könnyedén le- és felszerelhető. Emellett a táska tetején egy praktikus fül található, amely segítségével a táska a vállpánt nélkül is hordozható.

Állapot
Új
Anyaga
30% Gyapjú, 30% Poliakril, 32% Poliészter, 3% Poliamid, 5% Olefin
Szín
zöld
Márka
M-Tarmp
26 990 Ft
Bonuspunkte: 540 Ft
Daten
Méret:
24 L
Származási hely:
EU
Artikel-Nr.:
TAS00352
Ähnliche Artikel