Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

FEKETE TAKTIKAI HÁTIZSÁK 27,5L
FEKETE TAKTIKAI HÁTIZSÁK 27,5L
14 940 Ft 
12 590 Ft

FEKETE TAKTIKAI HÁTIZSÁK 27,5L

Állapot
Új
Anyaga
100 % poliészter
Szín
fekete
Márka
Gurkha Tactical
16
Anfang: 09.10.2023   Solange der Vorrat reicht!
Ersparnisse 2 350 Ft
12 590 Ft
14 940 Ft 
Bonuspunkte: 126 Ft
Beschreibung
A Molle rendszer (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) egy speciális katonai felszerelés-tartó rendszer, amely lehetővé teszi különböző zsebek, táskák és egyéb kiegészítők gyors és biztonságos rögzítését a fő hordozó felülethez.

A Molle rendszer alapját horizontális és vertikális pántok, ún. hurok formájában varrott pántok alkotják, amelyek keresztirányban vannak elrendezve a hordozó felületen (pl. hátizsákok, mellények). Ezekbe a hurokba a kiegészítőket különféle módszerekkel, de leggyakrabban speciális szíjakkal vagy karabinerekkel lehet beakasztani és rögzíteni.

A rendszer előnye, hogy rendkívül sokoldalú és moduláris: a felhasználó az adott feladatnak megfelelően szabhatja testre a felszerelését, gyorsan cserélheti vagy átszervezheti azt anélkül, hogy az egész hátizsákot vagy mellényt át kellene rendeznie.

Ez a rendszer különösen népszerű a hadseregben és a különféle biztonsági erőknél világszerte, de a túrázók és a kempingezők körében is egyre népszerűbb, mivel lehetővé teszi a felszerelés testreszabását a konkrét igényeknek megfelelően.
Daten
Artikel-Nr.:
TAS01489
Gewicht:
1,13 kg/Stk.
Ergänzende Artikel
Ähnliche Artikel