Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

P-51 MUSTANG VADÁSZRELÜLŐGÉP KULCSTARTÓ
P-51 MUSTANG VADÁSZRELÜLŐGÉP KULCSTARTÓ
1 600 Ft

P-51 MUSTANG VADÁSZRELÜLŐGÉP KULCSTARTÓ

 A P-51 Mustang egy ikonikus amerikai vadászrepülőgép, amely a második világháborúban szolgált. A repülőgépet az North American Aviation vállalat tervezte és gyártotta az 1940-es években, és a United States Army Air Forces (USAAF), vagyis az Amerikai Hadsereg Légierője használta.

 A P-51 Mustangot eredetileg azért tervezték és építették, hogy a brit légierejét támogassa a stratégiai bombázók kísérésében Európa felett. Azonban hamar kiderült, hogy a repülőgép rendkívül kiváló manőverezőképességgel, hatótávolsággal és sebességgel rendelkezik, ezért a USAAF is felismerte a potenciálját és bevezette a repülőgépet a szolgálatába.

 A P-51 Mustangot a legendás Merlin hajtómű hajtotta, amelyet a brit Rolls-Royce cég gyártott. Ez a hajtómű lehetővé tette a repülőgép számára, hogy magas sebességet érjen el és hatékonyan teljesítsen hosszú távú küldetéseket. A P-51-es rendkívül nagy hatótávolsággal rendelkezett, ami lehetővé tette a távoli célpontok elérését és hosszabb ideig tartó légicsatákat.

 A P-51 Mustang rendkívül hatékonyan működött légicsatákban és légifölény biztosításában. A repülőgép kiválóan manőverezhető volt és magas sebességgel rendelkezett, ami lehetővé tette, hogy hatékonyan üldözze és legyőzze az ellenséges repülőgépeket. A repülőgép nagy hatékonysággal végrehajtott felderítési és bombázók elleni támadási feladatokat is.

 Az egyik legfontosabb mérföldkő a P-51 Mustang történetében az volt, amikor a repülőgéphez beépítettek egy külső üzemanyagtartályt, ami jelentősen növelte a hatótávolságát. Ez lehetővé tette, hogy a repülőgép kísérje és támogassa a stratégiai bombázókat mélyen az ellenséges területen.

 A P-51 Mustang jelentős szerepet játszott a második világháború során, különösen a légicsatákban Európa felett. A repülőgép nagyban hozzájárult a légifölény megszerzéséhez és a légi csapások hatékonyságához. Az ikonikus megjelenés és a repülőgép rendkívüli teljesítménye a légicsatákban teszi a P-51 Mustangot egyike a történelem legismertebb és legelismertebb vadászrepülőgépeinek.

a történelemben.

Állapot
Új
Anyaga
PVC
Szín
zöld
1 600 Ft
Bonuspunkte: 32 Ft
Daten
Artikel-Nr.:
VGS01520
Ähnliche Artikel