Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

JEEP US ARMY TEREPJÁRÓ KULCSTARTÓ
JEEP US ARMY TEREPJÁRÓ KULCSTARTÓ
1 600 Ft

JEEP US ARMY TEREPJÁRÓ KULCSTARTÓ

 A Jeep egy amerikai terepjáró jármű, amely az Amerikai Egyesült Államok hadseregének kifejlesztették és használták a második világháború során. A járművet a Willys-Overland Motors és a Ford Motor Company gyártotta a hadsereg rendelése alapján.

 A Jeepet eredetileg "GP" (General Purpose) néven tervezték és építették. A háború során vált az egyik legfontosabb és legismertebb járművé, amelyet a hadsereg számos különböző feladatra alkalmazott, mint például szállítás, kommunikáció, felderítés és katonai műveletek támogatása.

A Jeep rendkívül sokoldalú volt és kiválóan alkalmazkodott a nehéz terephez. Kompakt méretei és könnyű kialakítása lehetővé tették a jármű gyors mozgását és manőverezését szűk helyeken is. A Jeep megbízható motorral és megerősített futóművel rendelkezett, amely lehetővé tette, hogy nehéz terepen is hatékonyan közlekedjen.

A Jeepeknek különböző változatai léteztek, beleértve a fegyveres katonai verziókat, szállító járműveket és mentőautókat. A járműveket gyakran használták a frontvonalban, ahol megbízható mobilitást és terepjáró képességet igényelték.

A Jeep azért vált népszerűvé és elismertté, mert megbízható és sokoldalú jármű volt a hadsereg számára. A könnyű kialakítása és erős teljesítménye lehetővé tette, hogy a jármű hatékonyan szolgálja a katonai célokat a háborúban. Az ikonikus megjelenés és a Jeep hagyományai miatt azóta is népszerű maradt, és az egész világon elterjedt a civilek körében is.

Állapot
Új
Anyaga
PVC
Szín
zöld
1 600 Ft
Bonuspunkte: 32 Ft
Wir empfehlen folgende(s) Produkt(e) als Zubehör
Daten
Artikel-Nr.:
VGS01522
Ähnliche Artikel