Bevezettük a pontgyűjtő rendszert! Regisztráció után minden megvásárolt termék után pontokat kapsz amit beválthatsz a következő vásárlásnál!

SHERMAN TANK KULCSTARTÓ
SHERMAN TANK KULCSTARTÓ
1 600 Ft

SHERMAN TANK KULCSTARTÓ

 A Sherman tank egy amerikai közepes harckocsi volt, amelyet a második világháborúban használtak. A tankot az Egyesült Államokban, a második világháború idején több gyártó cég, például a Chrysler, a Ford és a General Motors is előállította.

A Sherman tankot eredetileg azért tervezték, hogy az Amerikai Egyesült Államok hadseregének és a szövetséges erőknek egy modern és hatékony harckocsit biztosítson. A tank nagy darabszámban került gyártásra, és jelentős szerepet játszott az amerikai és szövetséges erők által végrehajtott páncélos hadműveletekben.

A Sherman tank erőteljes fegyverzettel volt felszerelve, általában egy 75 mm-es vagy 76 mm-es löveggel. A tank páncélzata átlagos vastagságú volt, de a gyorsasága, manőverezhetősége és megbízhatósága kompenzálta ezt a hiányosságot. A Sherman tank szolgált számos szerepben, beleértve az ellenséges tankokkal való harcot, támogató tűztámogatást, valamint a gyalogsági egységek támogatását.

Az amerikai Sherman tankok jelentős szerepet játszottak a második világháború számos hadszínterén, például az európai hadszíntéren és a csendes-óceáni térségben is. A tankot folyamatosan fejlesztették és módosították a háború során, hogy növeljék a hatékonyságát és az ellenálló képességét az ellenséges tűz ellen.

Bár a Sherman tankok képesek voltak ellenséges tankokkal szembeni harcra, a német Tiger és Panther típusú nehéz harckocsikkal szemben néha alulmaradtak. Ennek ellenére a Sherman tankok számos előnnyel rendelkeztek, például magasabb sebességgel és jobb manőverezhetőséggel, ami lehetővé tette, hogy gyorsan mozogjanak a harcmezőn és hatékonyan támogassák az előrenyomuló szövetséges egységeket.

Az amerikai Sherman tankok nagy számban kerültek szolgálatba és fontos szerepet játszottak a második világháborúban. Az ikonikus megjelenés és a tankok jelentősége a hadműveletekben a Sherman tankot a háború egyik legismertebb és legelismertebb harckocsijává teszi.

Állapot
Új
Anyaga
PVC
Szín
zöld
1 600 Ft
Bonuspunkte: 32 Ft
Wir empfehlen folgende(s) Produkt(e) als Zubehör
Daten
Artikel-Nr.:
VGS01523
Ähnliche Artikel